Martial, el dia de la seva presentació amb el Manchester United
Martial, el dia de la seva presentació amb el Manchester United
Futbol

Anthony Martial, nou jugador del Manchester United per quatre temporades

El conjunt anglès ha pagat pel jove de 19 anys, al Mònaco, gairebé 50 milions d'euros més 20 en variables

Rubén GómezActualitzat

El Manchester United ha anunciat poques hores abans del tancament del mercat de fitxatges la incorporació del jove Anthony Martial com a jugador "red devil". Les xifres de l'operació són de les més grans en el mercat de fitxatges: 50 milions d'euros més 20 en variables perquè el francès, de només 19 anys, es vesteixi amb la samarreta del United les pròximes quatre temporades.

La Premier League, que tancava el mercat aquest dimarts, ha viscut negociacions a contrarellotge. Altres clubs, com el Chelsea, el West Ham i el Watford, han seguit els passos del United i han fitxat jugadors a última hora. Els "blues" han incorporat Papy Djilobodji, del Nantes, i Michael Hector, del Reading, que l'han retornat al seu club d'origen en categoria de cedit, i han enviat Victor Moses cap al West Ham, on jugarà amb Josh Cullen i amb Michail Antonio, dos fitxatges que han fet també els "hammers" al tancament del mercat.

L'Everton també ha anunciat avui, dimarts, la contractació del defensa argentí Ramiro Funes Mori per 13 milions d'euros per cinc anys i l'equip de Quique Sánchez Flores, el Watford, ha contractat els serveis de Victor Ibarbo, cedit, i Adlene Guedioura, nou jugador per tres anys.

Anar al contingut