Bàsquet

Ante Tomic, designat millor jugador de la setena jornada a l'ACB

El pivot blaugrana va dominar sota els taulers en un duel que el Barça es va emportar, en part, gràcies a la seva brillant actuació
Marc Béjar

Ante Tomic va ser l'autèntic dominador sota els cèrcols (EFE)

Ante Tomic va completar aquest diumenge un dels seus millors partits aquesta temporada. El pivot va protagonitzar en el clàssic una brillant actuació a la pintura, com sol ser habitual en ell quan s'enfronta al Reial Madrid, el seu exequip. Una demostració que, a més de contribuir a la victòria del Barça al Palau (85-75), ha permès al croat ser considerat el jugador més valuós de la setena jornada, amb un 33 de valoració.

Tomic va dominar des de l'inici. En total, va sumar 19 punts, 7 rebots i 5 assistències, amb un 8 d'11 en tirs de dos i un 3 de 4 des de la línia de tirs lliures en els 27 minuts que va ser a pista. Uns números que l'han portat al quart MVP de la seva carrera en una jornada ACB. El de Dubrovnik acredita així el seu bon estat de forma, en un moment especialment complicat per les baixes que acumulen els de Bartzokas. És el segon cop aquesta temporada que aconsegueix aquest guardó, després del que va aconseguir en la segona jornada.

NOTÍCIES RELACIONADES