Aquàtics

Anna Tarrés fitxa per a la selecció ucraïnesa de sincro que s'enfrontarà a Espanya

Anna Tarrés ha fitxat com a assessora de la selecció ucraïnesa de natació sincronitzada, que serà rival directe de la selecció espanyola en la lluita per les medalles a Rio

Actualitzat

L'equip d'Ucraïna s'està entrenant aquests dies a Barcelona, a les instal·lacions del CN Montjuic. Anna Tarrés ha fitxat com a assessora de la selecció ucraïnesa de natació sincronitzada, rival directe de la selecció espanyola en la lluita per les medalles.

Va ser destituïda com a directora tècnica de la Federació Espanyola de Natació en tornar dels Jocs Olímpics de Londres, fa tres anys. Va portar l'equip espanyol a la doble plata olímpica a Pequín i va repetir dos podis a Londres 2012 (plata al duo i bronze per equips).

Actualment treballa com a entrenadora del seu club, el CN Kallipolis i assessora, també, les seleccions de França i de Mèxic. Amb Ucraïna fa un pas endavant, i fitxa per una de les seleccions més potents a nivell mundial. Lluitarà directament contra la selecció espanyola al torneig preolímpic que es disputarà el mes de març a Rio de Janeiro.

Als JJOO hi ha 8 places la competició per equips i 24 places a la de duos. Es classifiquen els cinc campions continentals (Rússia, en el cas europeu) més tres equips que sortiran d'aquest preolímpic. Els favorits a ocupar aquestes tres places, si no hi ha sorpresa, són Ucraïna, Japó i Espanya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut