Natació

Anna Tarrés exposa el seu mètode de treball al llibre "Quan ser la millor no és suficient"

Anna Tarrés ha presentat aquest dijous el llibre "Quan ser la millor no és suficient", en què exposa el seu mètode de treball que ha convertit la natació sincronitzada espanyola en un referent mundial.

Actualitzat
Anna Tarrés ha presentat aquest dijous el llibre "Quan ser la millor no és suficient", en el que exposa el seu mètode de treball que ha convertit a la natació sincronitzada espanyola en un referent mundial.

L'exentrenadora ha explicat durant la presentació com "a través de l'esport he après a viure, guanyar, perdre, plorar i a fer miracles". La catalana no ha volgut fer declaracions sobre les acusacions de 15 exnadadores, i ha afegit que "les relacions es trenquen per malentesos o falta de comunicació, la gent creix i pren camins diferent. És part del procés de superació", del que ha destacat la relació que té amb Gemma Mengual, "hem fet un gran treball juntes", tot i que ara "no tenim cap tipus de relació" ha afirmat.

Sobre el projecte de la sincronitzada espanyola, que va començar fa deu anys a les Olimpíades de Barcelona 92', ha afirmat que va estar amb l'equip perquè era un projecte amb continuïtat i que ha donat moltes medalles ens els últims anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut