Els dos guanyadors de la primera etapa de la Titan
Titan Desert

Anna Ramírez Bauxell i José Luis Gómez Miranda, els primers líders de la Titan Desert 2017

En la primera etapa, de 105 km entre Maadid i les dunes d'Erg Chebbi, han participat 444 ciclistes. El "Selu" Gómez s'ha imposat a l'esprint i la catalana Anna Ramírez Bauxell ha estat la més ràpida en categoria femenina.

Actualitzat

José Luis Gómez Miranda (Tomàs Bellés) i la catalana Anna Ramírez Bauxell (Bicis Esteve) són els primers líders de la Gaes Titan Desert by Garmin 2017, després d'imposar-se en la primera etapa de 105km entre Maadid i les dunes de l'Erg Chebbi (Marroc), on hi han participat 444 ciclistes. "Selu" Gómez Miranda s'ha imposat amb un temps de 3 hores 58 minuts i Anna Ramírez ha necessitat 4 hores 58 minuts i 54 segons per a liderar la prova, en una jornada d'extrema calor en la qual els titans han tingut el seu primer contacte amb el desert.

Gómez Miranda s'ha imposat a l'esprint per davant de l'argentí Ignacio Ariel Gili i del colombià Diego Alejandro Tamayo, en un grup de 8 corredors en què també eren favorits Julen Zubero, Roberto Bou o el vigent vencedor Josep Betalú. En un primer moment, els tres membres de l'equip Tomàs Bellés, Gómez Miranda, Ever Alejandro Gómez i Roberto Bou, al costat de Diego Tamayo i Francesc Freixer, de l'Esteve KH-7, s'han escapat i han rodat a la davantera fins al quilòmetre 70, quan han estat caçats per la resta de favorits.

En categoria femenina, la vencedora de 2015, Anna Ramírez Bauxell (equip Esteve-KH7) ha sumat el seu primer triomf amb un temps de 4h 58 54s, per davant d'Olga Anabel Echenique i l'última guanyadora, Ramona Gabriel, que s'ha hagut de conformar amb la tercera posició.

Els corredors, amb 10 hores de temps màxim per realitzar l'etapa d'avui, han anat entrant de mica en mica, esgotats per la duresa de l'etapa, i per la forta calor del desert marroquí. 

Aquest dilluns els titans ténen per endavant 106 quilòmetres, amb 853 metres de desnivell des de les dunes d'Erg Chebbi fins a Merzhouga. 

 

- CLASSIFICACIÓ MASCULINA: 

- CLASSIFICACIÓ FEMENINA: 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut