Anna Nordqvist, en acció durant la primera jornada del Mediterranean Open Ladies a Sitges (EFE)
Golf

Anna Nordqvist lidera el Mediterranean Ladies Open després de la primera jornada

La golfista sueca, número 10 del rànquing mundial, encapçala la classificació amb 66 cops i té un d'avantatge sobre un grup perseguidor de cinc jugadores

Actualitzat

El golf professional femení ha tornat aquest dijous a Catalunya després de nou anys. Al club Terramar de Sitges ha començat el Mediterranean Ladies Open, torneig del Circuit Europeu femení que reuneix les millors jugadores del continent. Entre elles, la sueca Anna Nordqvist, número 10 del rànquing mundial, que ha estat la millor de la primera jornada. Ha completat els 18 forats amb 66 cops, cinc sota la par, i té un cop d'avantatge sobre un grup de cinc jugadores format per les angleses Florentyna Parker i Sophie Walker, la italiana Giulia Sergas, l'escocesa Gemma Dryburgh i la també sueca Jenny Haglund.

L'andalusa Azahara Muñoz i la jove mallorquina Núria Iturrios han acabat en onzena posició, amb un resultat de dos sota par. El fort vent ha perjudicat el joc d'algunes de les favorites, entre elles, la navarresa Carlota Ciganda, número 22 del món, i la catalana Mireia Prat, que hauran de millorar el seu joc per intentar passar el tall de les 60 millors.

Anar al contingut