Anna Cruz en una imatge d'arxiu (WNBA)
Bàsquet

Anna Cruz es torna a classificar per a la final de la WNBA amb les Minnesota Lynx

La badalonina buscarà el seu segon anell després que les Lynx han eliminat en semifinals les Phoenix Sparks de Marta Xargay

Actualitzat

La badalonina Anna Cruz repetirà presència en la final de la WNBA que ja va guanyar l'any passat amb les Minnesota Lynx. La franquícia de Minneapolis ha superat en les semifinals les Phoenix Sparks en tres partits (3-0). La gironina Marta Xargay, que jugava amb les Sparks, es queda d'aquesta manera sense el somni de jugar una final de la WNBA poc després d'haver-se penjat, com Cruz, la plata olímpica a Rio 2016.

Les Lynx han estat superiors també en el tercer partit de la sèrie (67-82), disputada al millor de cinc partits. La protagonista del partit ha estat l'exjugadora del Ros Casares Maya Moore, que ha anotat 20 punts.

Cruz ha tingut poc protagonisme en aquest tercer partit, en què amb prou feines ha jugat deu minuts, sense anotar cap punt en dos llançaments i ha repartit 2 assistències. Xargay, de la seva banda, ha jugat gairebé 20 minuts, ha anotat 6 punts i ha repartit 5 assistències.  

 

Anar al contingut