Aníbal Zurdo, en la presentació oficial. (Foto: @CESabadell)
Futbol

Aníbal Zurdo: "No vaig buscar una altra alternativa, només volia tornar al Sabadell"

El davanter mexicà, que ha estat presentat oficialment com a segon reforç en el mercat d'hivern, lluirà el dorsal 15 en la seva segona etapa al club arlequinat

Actualitzat

Aníbal Zurdo ha estat presentat avui oficialment com a nou jugador del Centre d'Esports Sabadell. El davanter mexicà, el segon reforç del conjunt arlequinat en el mercat d'hivern, afronta amb il·lusió la seva segona etapa a l'equip vallesà. "No vaig buscar una altra alternativa; només volia tornar al Sabadell. Ara, l'objectiu és clar: hem d'aconseguir la salvació", ha reconegut.

Aníbal, que lluirà el dorsal número 15, ha volgut agrair als dirigents del club català l'esforç que han fet per fer possible el seu retorn al Sabadell com a cedit pel Cruz Azul, de Mèxic.

Sobre l'estat de la plantilla, Aníbal ha reconegut que han passat moments delicats. "Ara mateix, la plantilla està bé anímicament, però ho ha passat malament. L'equip porta una bona dinàmica; tinc ganes d'ajudar perquè tot vagi bé", ha valorat.
 
Per últim, ha confessat que el seu fitxatge es va complicar per moments i s'ha mostrat feliç amb el suport dels seguidors. "Agraeixo el suport de l'afició. Els haig de tornar aquesta estima amb molt d'esforç al camp", ha conclòs.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut