Mundial

Anglaterra sua per guanyar Tunísia gràcies a un inspirat Harry Kane (1-2)

Un doblet del davanter del Tottenham permet a Anglaterra superar Tunísia en la seva estrena al Mundial de Rússia

Cristina BusquetsActualitzat

En el segon enfrontament de la jornada del grup G disputat al Volgograd Arena s'han vist les cares la renovada Anglaterra de Southgate i Tunísia. L'inici de la selecció anglesa ha estat fulgurant. Lingard pogut marcar en només dos minuts i ha obligat el porter de Tunísia, Hassen, a fer dues intervencions de mèrit. Als onze minuts, Anglaterra ha trobat el gol. Una primera rematada de Stones l'ha tret miraculosament el porter però el refús l'ha aprofitat Harry Kane per marcar.

Just després del gol, Tunísia ha hagut de fer el primer canvi. El porter Hassen ha hagut d'abandonar el terreny de joc per una lesió a l'espatlla que s'havia fet en una de les intervencions inicials. En l'acció del gol se n'ha ressentit i no ha pogut continuar. Hassen ha marxat plorant.

El porter suplent, Mustapha, ha hagut d'intervenir poc després d'entrar per aturar un potent xut ras de Henderson. Maguire també ha dirigit un xut a les mans del porter del conjunt tunisià. Quan semblava que Anglaterra tenia el partit controlat, Walker ha comès penal a Ben Yussef. Sassi, des dels onze metres, ha empatat el partit.

Fins arribar al descans, Anglaterra ha anat aturant les envestides de Tunísia com ha pogut. En el minut 44, Anglaterra ha pogut fer el segon. Lingard s'ha avançat al porter però la pilota ha acabat refusada pel pal.

Al segon temps, Dele Alli ha dirigit una rematada centrada a les mans de Mustapha. El partit, però, s'ha anat adormint a mesura que han passat els minuts. Els dos equips s'han quedat sense idees. Amb Tunísia ben col·locada al darrere, Anglaterra no ha trobat espais per generar ocasions amb cara i ulls. El conjunt dirigit per Southgate ho ha provat mitjançant Young i de falta directa. El xut ha sortit per sobre del travesser. En el temps afegit, i a partir d'un córner, ha aparegut Harry Kane sol per sentenciar el partit amb una bona rematada de cap i donar la victòria a Anglaterra.  

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut