Tevita Cavubati, de Fiji, guanya una pilota durant el partit inaugural del Mundial 2015 (EFE)
Rugbi

Anglaterra obre el Mundial de rugbi amb una victòria contundent sobre Fiji (35-11)

L'equip oceànic va saber pressionar, però no va poder resistir la reacció dels amfitrions en els últims vint minuts

Actualitzat

El Mundial de rugbi d'Anglaterra i Gal·les va començar divendres amb una contundent victòria de l'amfitrió anglès sobre Fiji (35-11).

Després d'una cerimònia d'inauguració en la qual van participar vint llegendes d'aquest esport en representació de cada equip participant, el XV de la Rosa va iniciar el camí cap al seu segon títol mundial.

Però el clar marcador a favor amb el qual es van destacar els anglesos no va tapar els dubtes que el seu joc desperta des de fa mesos. I, a més, va ser un càstig excessiu a la bona voluntat dels fijians, que en el minut 61 van posar pressió als amfitrions amb un ajustat 18-11.

Anglaterra va saber reaccionar gràcies a les puntades d'Owen Farrell i a dos assajos; primer, el de Mike Brown i, finalment, el de Billy Vunipola, en l'última jugada, quan el partit ja estava decidit.

Tots i els dubtes, el resultat va situar els dos equips en la lògica de la prèvia: Anglaterra continua entre els favorits i Fiji haurà de patir molt si vol superar la primera fase del torneig.

Anar al contingut