Jonathan Joseph passa entre dos rivals (Reuters)
Rugbi

Anglaterra es manté imbatuda al Sis Nacions després d'apallissar Itàlia (9-40) en una bona segona meitat

Els italians, que havien aconseguit mantenir el matx igualat durant la primera meitat, han acabat cedint en la segona per encaixar un resultat contundent

La selecció d'Anglaterra s'ha imposat clarament a Itàlia (9-40) en el partit disputat a l'Estadi Olímpic de Roma que tancava la segona jornada del Sis Nacions de Rugbi. Jonathan Joseph, autor de tres assajos, ha estat el jugador més destacat del matx.

Itàlia va sorprendre de sortida els anglesos amb la seva intensitat, obrint el marcador amb un cop de càstig i mantenint el matx igualat després de la previsible reacció visitant. Al descans, el resultat era de 9 a 11. L'aparició de Joseph en la segona part va ser decisiva. Els homes de l'australià Eddie Jones sumen dues victòries ja que en la primera jornada van superar Escòcia.