Angelique Kerber fa un petó al trofeu (EFE)
Angelique Kerber fa un petó al trofeu (EFE)
Tenis

Angelique Kerber sorprèn Serena Williams a la final femenina de l'Open d'Austràlia

La gran favorita era la nord-americana Serena Williams, però ha regalat massa punts amb les seves errades en la final del torneig

Actualitzat

Angelique Kerber s'ha imposat a la favorita, la nord-americana Serena Williams, a la final de l'Open d'Austràlia (6-4, 3-6, 6-4), en un matx que ha durat dues hores i quinze minuts. El tercer i últim set ha durat gairebé una hora. Kerber s'ha embutxacat 2,2 milions d'euros amb aquest triomf en el primer Grand Slam de l'any.

L'alemanya ha acabat amb bon peu un torneig que va començar patint, després de salvar una pilota de partit davant la japonesa Misaki Doi en el seu debut. Kerber ha sorprès la seva rival en el primer set, però Williams s'ha refet en el segon. Al final, les errades no forçades han acabat decidint el resultat: 47 cops guanyadors i 46 errades de la subcampiona per 25 cops guanyadors i 13 errades de la campiona.

Jamie Murray i el brasiler Bruno Soares guanyen el títol en dobles

L'escocès Jamie Murray, germà d'Andy, i el brasiler Bruno Soares han aconseguit el títol de dobles a l'Open d'Australia, després de guanyar la parella formada pel canadenc Daniel Nestor i el txec Radek Stepanek per 2-6, 6-4 i 7-5 en més de dues hores i quart de partit. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut