Atletisme

Àngel Mullera rep el suport dels seus veïns de Lloret de Mar després de ser exclòs dels Jocs Olímpics

L'atleta català Àngel Mullera ha rebut el suport dels seus veïns de Lloret de Mar després de la seva exclusió dels Jocs Olímpics. Visiblement emocionat, el lloretenc ha assegurat entre llàgrimes que li han destrossat un somni, i fins i tot l'alcalde de la localitat, Romà Codina, ha anunciat possibles accions legals per aclarir l'afer que aboca Mullera a no participar a la cita olímpica de Londres.

Actualitzat
L'atleta català Àngel Mullera ha rebut el suport dels seus veïns de Lloret de Mar després de la seva exclusió dels Jocs Olímpics. Visiblement emocionat, el lloretenc ha assegurat entre llàgrimes que l'han destrossat un somni i fins i tot l'alcalde de la localitat, Romà Codina, ha anunciat possibles accions legals per aclarir l'afer que ha deixat Mullera sense poder participar a la cita olímpica de Londres.

Mullera, a qui la federació espanyola ha deixat sense Jocs Olímpics per sospites de dopatge, ha estat present en una concentració de suport organitzada per amics i veïns a la plaça de l'Ajuntament. No acaba d'entendre la seva exclusió i insisteix que els suposats correus electrònics que va intercanviar amb un preparador físic, demanant-li ajuda sobre productes prohibits que podrien millorar el seu rendiment, han estat manipulats. L'atleta lloretenc també assegura que en cap control sorpresa dels últims mesos ha donat positiu i reclama a la federació i al Comitè Olímpic Espanyol que rectifiqui la seva decisió.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut