Futbol

Ángel María Villar serà el president interí de la UEFA durant la suspensió de Michel Platini

El president de la Federació Espanyola de Futbol assumiria el càrrec de president interí del màxim organisme del futbol europeu durant aquests tres pròxims mesos per ser el vicepresident amb més antiguitat

Actualitzat

Ángel María Villar, president de la Federació Espanyol i vicepresident primer de la UEFA, serà el nou president interí del màxim organisme del futbol europeu després de la suspensió de noranta dies imposada per la Comissió d'Ètica de la FIFA a Michel Platini.

Nascut a Bilbao el 21 de gener de 1950, Ángel María Villar Llona és membre del Comitè Executiu de la UEFA des del 1992 i assumiria el càrrec de president interí durant aquests tres pròxims mesos per ser el vicepresident amb més antiguitat.

En l'actualitat, Villar, que també és vicepresident de la FIFA, exerceix a la UEFA els càrrecs de vicepresident primer, presidents dels comitès d'Àrbitres i Legal, vicepresident del Comitè de l'Estatut del Jugador, Traspassos i Agents i Agents de Partits, i representant de l'executiu en el Consell d'Estratègia del Futbol Professional.

Issa Hayatou, president en funcions de la FIFA

El camerunès Issa Hayatou s'ha convertit en el president en funcions de la FIFA després de la suspensió provisional de nornta dies del president Joseph Blatter. Hayatou, però, ha confirmat que no optarà a presidir l'organisme en el congrés extraordinari del febrer.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut