Futbol

Ángel María Villar es nega a declarar davant la Guàrdia Civil

El president de la Federació Espanyola de Futbol va ser detingut dimarts en el marc de l'operació Soule

Actualitzat

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, passarà dijous al matí a disposició del jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz, que li prendrà declaració i decidirà si l'envia a la presó. Els altres tres detinguts també hauran de visitar l'Audiència per declarar.

Aquest dimecres, Villar i el seu fill Gorka s'han negat a dir res davant de la Guàrdia Civil. Des que dimarts es va posar en marxa l'operació Soule, que investiga la presumpta corrupció al capdavant de la federació, els detinguts han estat acompanyats en tot moment per membres de la Unitat Central Operativa del cos de seguretat.

Els escorcolls i els registres van començar dimarts a casa d'Ángel María Villar i van continuar posteriorment a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, fins ben entrada la matinada. Tot seguit Villar va ingressar als calabossos de la Guàrdia Civil de Las Rozas, on va passar la primera nit d'arrest.

 A la vegada, també es van registrar les seus de les federacions territorials de València, Las Palmas, Ceuta, Melilla i Tenerife. En aquesta última, s'hi va poder veure el seu president, i alhora vicepresident de l'espanyola, Juan Padrón.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut