Di María es desfà d'Adama Traoré en la victòria del PSG contra l'AS Mònaco (Reuters)
Di María es desfà d'Adama Traoré en la victòria del PSG contra l'AS Mònaco (Reuters)
Futbol internacional

Ángel Di María: "Van Gaal té una filosofia diferent i és difícil adaptar-t'hi"

El jugador argentí ha confessat que un dels principals motius pels quals va deixar el club anglès va ser el seu entrenador, Louis van Gaal

Actualitzat

Ángel Di María ha parlat per primer cop a l'ESPN Argentina després de la seva marxa del Manchester United. El jugador argentí ha declarat que la culpa de la seva marxa del club anglès té nom i cognoms: Louis van Gaal.

El nou jugador del PSG s'ha mostrat molt crític amb el seu exentrenador. "Van Gaal té la seva filosofia i per això me'n vaig voler anar. És difícil adaptar-t'hi. Vam tenir un parell d'enfrontaments", ha confessat Di María.

L'argentí també ha explicat que "va arribar un moment en el qual no vaig tenir una bona relació amb ell i això influeix en la ment del jugador. La veritat és que la relació no va acabar sent la millor. Vaig intentar revertir la situació, però va poder ser".

Di María ha sigut el segon fitxatge més car en aquest mercat d'estiu. L'exjugador del Manchester United ha fet les maletes des d'Old Trafford a la capital francesa per jugar al PSG. 63 milions d'euros són els que ha pagat el conjunt francès per la contractació del crac argentí.

Anar al contingut