Rafa Nadal durant el seu partit contra Donald Young (Reuters)
Rafa Nadal durant el seu partit contra Donald Young (Reuters)
Tenis

Andy Murray i Rafa Nadal accedeixen sense problemes a la tercera ronda de Wimbledon

El número 1 del rànquing mundial i defensor del títol s'ha imposat a Dustin Brown per un contundent 6-3, 6-2 i 6-2 en poc més d'una hora i mitja de joc. Nadal tampoc ha necessitat més de 3 sets per superar Donald Young

Actualitzat

Andy Murray continua amb pas ferm a Wimbledon. El número 1 del rànquing mundial i defensor del títol s'ha classificat sense problemes per a la tercera ronda en imposar-se a l'alemany Dustin Brown per un contundent 6-3, 6-2 i 6-2 en poc més d'una hora i mitja de joc. Murray no ha tingut problemes per superar un rival imprevisible i que va ser capaç d'eliminar dues vegades Rafael Nadal a l'herba de l'All England Club. El pròxim rival de l'escocès a Londres serà l'italià Fabio Fognini, cap de sèrie número 28, que s'ha desfet del txec Jiry Vesely en tres sets (7-6, 6-4 i 6-2).

Pel que fa a Nadal, ha eliminat al nord-americà Donald Young en tres sets (6-4, 6-2, 7-5). Després dues primeres mànegues còmodes, i quan el de Manacor podia tancar el partit amb el seu servei, el seu rival ha tirat d'orgull per allargar el partit amb un trencament. Nadal ha reaccionat amb contundència, trencament de servei per sumar el 7-6 i joc en blanc per passar a la tercera ronda amb el 7-5 definitiu del tercer set. L'anècdota del matx ha estat al final, quan el manacorí ha signat la cama ortopèdica d'un aficionat.

Granollers, a segona ronda en dobles

Després de quedar eliminat en la primera ronda del quadre individual, Marcel Granollers s'ha refet i s'ha classificat per a la segona ronda del torneig de dobles. El barceloní, fent parella amb el croat Ivan Dodig, ha hagut de suar de valent per eliminar l'israelià Jonathan Erlich i el filipí Treat Huey en cinc disputats sets (7-6, 6-3, 6-7, 6-7 i 6-4). Ara, Granollers i Dodig, caps de sèrie número 6, s'enfrontaran al francès Benneteau i al canadenc Pospisil.

En canvi, els altres dos representants catalans han quedat eliminats. Marc López, que fa parella amb Feliciano López, no ha pogut evitar la derrota contra els australians Reid i Smith, per 6-3, 6-7, 2-6 i 4-6. Tampoc han tingut sort el mataroní Albert Ramos i l'argentí Carlos Berlocq, que han caigut derrotats contra els colombians Robert Farah i Juan Sebastian Cabal,per 4-6, 6-7 i 6-7.

Medvedev dona la nota

Danil Medvedev, de 21 anys, no ha marxat gaire content després de perdre contra el belga Ruben Bemelmans en un llarg partit de dues hores i 50 minuts (6-4, 6-2, 3-6, 2-6, 6-3). El rus, abans de dirigir-se als vestidors, ha deixat caure unes monedes al pas de la jutgessa de cadira, la portuguesa Mariana Alves.

Medvedev s'havia queixat de l'actuació d'Alves i havia demanat la seva substitució durant el cinquè set, després de perdre 5 jocs seguits. Les seves protestes han estat castigades per la jutgessa amb un punt perdut. El nou 49 del món havia donat la sorpresa en el seu duel anterior contra el cinquè cap de sèrie del torneig, el suís Stan Wawrinka. Aquest dimecres ha tornat a sorprendre, però no pel seu bon tenis. Ara s'enfronta a una possible sanció pel seu comportament.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut