Tenis

Andy Murray derrota un Nadal amb problemes físics a la final del torneig de Rotterdam

Rafa Nadal ha perdut la final del torneig de Rotterdam davant l'escocès Andy Murray. El número u mundial ha lluitat fins a l'extenuació tot i arrossegar una sobrecàrrega muscular a la cama dreta que l'ha obligat a demanar l'assistència del fisioterapeuta. Murray s'ha adjudicat el primer set per 6-3 però Nadal ha reaccionat i s'ha apuntat la segona mànega per 6-4. En el tercer i definitiu set, l'escocès ha aprofitat els problemes físics del manacorí i s'ha acabat imposant per un contundent 6-0. Aquest és el segon títol ATP de Murray aquesta temporada després de la seva victòria al torneig de Doha.

Actualitzat
Rafael Nadal ha perdut la final del torneig de Rotterdam davant d'Andy Murray. El número u del món s'ha ressentit de les molèsties a la cama dreta i ha caigut contra l'escocès en tres sets en una hora i 50 minuts.

Nadal ha començat perdent per 6-3 en el primer set, ha guanyat el segon per 4-6 i, en el tercer, amb el mallorquí molt fluix de forces, Murray guanyava per 5-0. Nadal, que havia aturat el partit perquè l'atengués el fisioterapeuta del torneig, ha estat a punt d'abandonar. Al final, però, per respecte a l'escocès, ha acabat el partit, amb un 6-0 en contra.

Aquesta és la segona derrota de Nadal amb Murray en partit oficial. La primera va ser l'any passat en les semifinals de l'Open dels Estats Units.
Anar al contingut