Murray durant el partit contra Nishikori (Reuters)
Murray durant el partit contra Nishikori (Reuters)
Tenis

Andy Murray derrota Kei Nishikori en la fase de grups del Masters després de més de tres hores de partit

El japonès ha plantat cara al número 1 del món

Actualitzat

El número 1 del món, Andy Murray, ha sobreviscut a un partit maratonià contra el japonès Kei Nishikori. Després de tres hores i vint minuts, l'escocès ha acabat derrotant el seu rival per 6-7, 6-4 i 6-4. Ha estat el partit més llarg del Masters des que se'n va començar a enregistrar la durada, l'any 1991 . Comença a ser tradició que els duels entre aquests dos tenistes siguin veritables proves de resistència. L'anterior, en els quarts de final de l'Open dels Estats Units, es va tancar amb el triomf del Nishikori en cinc sets (7-5 a l'últim).

Murray no es pot permetre errades si vol mantenir el primer lloc del tenis mundial. Dimarts, amb el triomf contra Milos Raonic, Novak Djokovic havia assolit els punts necessaris per prendre-l'hi. Amb aquesta victòria, l'actual número 1 torna a recuperar l'avantatge. En el segon partit de la jornada s'han enfrontat el suís Stan Wawrinka i el croat Marin Cilic. Una victòria del segon haurua classificat Murray per a les semifinals de l'últim torneig de la temporada, però en un altre partit igualat s'ha imposat el suís per 7-6 i 7-6.

Marc López i Feliciano López s'estrenen

Els López, Marc i Feliciano, han sumat davant dels francesos Nicolas Mahut i Pierre-Hugues Herbert la seva primera victòria a l'edició d'aquest any del Masters. La parella espanyola ha vençut en tres sets, 7-5, 5-7 i 10-8, i pot classificar-se per a les semifinals si divendres derroten el sud-africà Raven Klaasen i l'indi Rajeev Ram.

El final del matx ha estat tan igualat i tens que Marc López ha trencat la raqueta contra el terra, la mateixa amb què va guanyar aquest any Roland Garros i l'or olímpic de Rio. Els francesos, per la seva banda, perdran el número 1 de l'ATP si l'escocès Jamie Murray i el brasiler Bruno Suares guanyen el seu partit de dijous.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut