Andy Murray ha caigut eliminat en primera ronda en el Masters 1000 de Cincinnati (Reuters)
Tenis

Andy Murray cau eliminat en primera ronda en el Masters 1000 de Cincinnati

El tenista escocès s'ha vist superat en tres sets davant del francès Lucas Pouille. En dones, Carla Suárez també ha caigut eliminada en primera ronda

Actualitzat

Andy Murray ha caigut eliminat en primera ronda del Masters 1000 de Cincinnati en mans de Lucas Pouille. El tenista escocès no acaba de retrobar el joc que el va portar a ser el número 1 del món i ha vist com el seu rival el doblegava en tres sets (6-1, 1-6 i 6-4) i una mica menys de dues hores. Ara, Pouille s'enfrontarà en segona ronda a l'argentí Leonardo Mayer.

L'asturià Pablo Carreño, per la seva banda, ha superat Richard Gasquet (6-3, 2-6 i 6-3) i s'ha assegurat l'accés a la següent ronda. David Ferrer, en canvi, ha vist com Benoit Paire li passava per sobre i el deixava fora de combat per la via ràpida, en poc més d'una hora.

 

Carla Suárez, eliminada només començar

La tenista canària no ha tingut sort i s'ha vist superada per Victoria Azarenka, això sí, Carla Suárez ha plantat cara i no li ha posat gens fàcil, especialment en el primer set. El cansament, però, ha passat factura i finalment ha acabat contra les cordes, 6-7 (5), 6-2 i 6-4. 

La vigent campiona del torneig, la hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza, jugarà aquest dimarts, directament en segona ronda, i es veurà les cares contra Lesia Tsurenko.

Anar al contingut