Futbol

Andreu Subies gairebé dona per descartat el partit de Nadal de la selecció catalana

El president de la Federació Catalana de Futbol es mostra partidari en una entrevista al programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, de jugar un amistós al març contra un rival que estigui preparant el pròxim mundial, a Rússia

Actualitzat

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha assegurat en una entrevista al programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, que pràcticament està descartat el tradicional partit de Nadal de la selecció catalana per qüestions de calendari i de rival i prefereix parlar d'un amistós cap al maig amb algun rival que estigui a Europa preparant el Mundial de Rússia.

"Podem tenir seleccions de molt alt nivell que el mes de maig de l'any que ve vinguin a Espanya. Es comenta que l'Argentina pot fer una estada a la Ciutat Esportiva del Barça. Hem preguntat però l'Argentina crec que té tots els partits reservats i aquestes seleccions aprofiten aquest tipus de partits per fer calaix."

Subies també ha parlat del partit de la Supercopa de Catalunya, que sovint els equips diuen que els incomoda per calendari:

"Mal no fa, tot el contrari. Quan un vol alguna cosa a la vida l'ha de lluitar. No es fa a cap lloc, ni a Galícia, ni a Andalusia, ni Aragó o València. És bo per a nosaltres que si hi ha un partit de futbol i els dos equips més importants de Catalunya el volen jugar, farem el possible perquè es jugui. Sense cap tipus de compromís més enllà."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut