Futbol sala

Andreu Plaza: "El Palau influeix en el rival, però no és decisiu"

El Barça Lassa espera decantar al seu favor la final de la Lliga contra l'Inter Movistar aprofitant el factor Palau

Actualitzat
L'entrenador del Barça Lassa de futbol sala, Andreu Plaza, ha tret transcendència al factor pista abans del tercer partit de la final de la lliga que enfronta el seu equip amb l'Inter Movistar.

"El Palau Blaugrana influeix en el rival però no és decisiu. L'Inter Movistar té prou experiència per no acovardir-se", ha manifestat el tècnic durant la presentació dels dos partits de la sèrie final que es jugaran en pista catalana.

Andreu Plaza ha tret ferro a la golejada rebuda en el segon partit disputat a la pista del conjunt madrileny (6-1) i ha destacat més el fet de guanyar el primer partit: "El nostre objectiu a Madrid era guanyar un punt allà i tancar l'eliminatòria a Barcelona". El tècnic blaugrana no ha volgut insistir en les seves crítiques a l'arbitratge, tal com va fer en acabar el segon partit. "Amb tot el que m'ha caigut després de l'últim partit no parlo dels àrbitres. Que xiulin el que vegin i que ni nosaltres ni l'Inter Movistar haguem de parlar d'ells", ha comentat.

Sedano: "Estem hipermotivats"

Paco Sedano, per la seva banda, ha destacat la importància de poder jugar-se el títol al Palau Blaugrana, al qual considera "el sisè jugador, que sap llegir el que necessita l'equip. Cal sortir amb ganes, encara que no fa falta motivar-nos gaire. El Palau estarà a rebentar i serà una caldera. Estem hipermotivats i amb moltes ganes", ha dit el porter blaugrana.

El capità del Barça espera que el seu equip "transformi en motivació" les males sensacions amb les quals van acabar el segon partit després de rebre una contundent derrota. "Vam sortir fastiguejats per una derrota tan contundent, encara que l'objectiu de guanyar un partit a Madrid el vam aconseguir", ha destacat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut