Andreu Plaza i Ferrao, en l'acte de presentació del play-off pel títol que enfrontarà el Barça Lassa i el Movistar Inter (@FCBFutsal)
Futbol sala

Andreu Plaza, convençut de les opcions del Barça Lassa davant del Movistar Inter: "Arribem bé a la final"

Els blaugranes s'enfronten al campió de la fase regular en una eliminatòria a cinc partits

Actualitzat

El pròxim dijous 8 de juny el Movistar Inter i el Barça Lassa es veuran les cares en el primer partit de la final per la lluita pel títol de la Lliga Nacional de Futbol Sala (a les 21.30, en directe per Esport3).

Tot just un dia abans, en el mateix escenari, el Pavelló Jorge Garbajosa, s'han trobat diversos dels que seran protagonistes en el parquet, en l'acte de presentació. Del costat del Barça Lassa, l'entrenador Andreu Plaza s'ha mostrat confiat en els seus jugadors: "Arribem bé a la final, serà una eliminatòria molt igualada i esperem que es vegi un gran espectacle". El golejador brasiler dels blaugranes, Ferrao, també ha tingut unes paraules exactament en la mateixa línia que l'entrenador blaugrana: "Ha estat una temporada molt complicada per les lesions i contratemps, però arribem a la final en el millor moment".

Per part del Movistar Inter, el seu tècnic, Jesús Velasco, considera que el seu equip "ha arribat a la final de forma merescuda. Estem en condicions d'enfrontar-nos a un rival que ens ho posarà molt complicat".

El calendari del play-off pel títol de la LNFS es podrà veure en directe per Esport3:

Dijous 8 de juny, a les 21.30 - Movistar Inter-FC Barcelona Lassa

Dissabte 10 de juny, a les 13.15 - Movistar Inter-FC Barcelona Lassa

Dijous 15 de juny, a les 21.30 - FC Barcelona Lassa-Movistar Inter

Dissabte 17 de juny, a les 20.00 - FC Barcelona Lassa-Movistar Inter

Dilluns 19 de juny, a les 21.30 - Movistar Inter-FC Barcelona Lassa

 

Anar al contingut