Andreu Fontàs durant un partit de lliga amb el Celta aquesta temporada (EFE)
Futbol

Andreu Fontàs: "La gent diu que el Barça no juga tan bé, però és un equip ultraefectiu"

El defensa català del Celta i format al planter blaugrana confia a treure un resultat positiu al Camp Nou

Actualitzat

Andreu Fontàs, defensa del Celta de Vigo format al planter del FC Barcelona, ha recordat aquest dijous que sempre li han creat dificultats al Barça en els seus últims enfrontaments i per això confia a "rascar alguna cosa" del Camp Nou, tot i que s'enfrontaran amb un equip "ultraefectiu".

"Estic segur que ells tenen present que els hem guanyat tres vegades en els tres últims anys. Estaran avisats i saben el tipus d'equip que som. Pels partits que li hem plantejat, sempre ho han tingut complicat contra nosaltres. Fins i tot en algun partit que va acabar amb golejada al Camp Nou vam estar gairebé perfectes fins al minut 70".

En la seva compareixença davant dels periodistes, el central català ha demanat jugar "amb ambició" i "de tu a tu" al Barça perquè aquest és, al seu parer, el camí per treure algun resultat positiu del Camp Nou.   

"La gent diu que no juguen tan bé, però això és futbol i els resultats demostren que són un equip ultraefectiu. És un rival molt seriós, defensivament ha encaixat pocs gols. Abans concedien més, però, per treure alguna cosa, havies de ficar molts més gols. Ara costa més".

Anar al contingut