Barça

Andrés Iniesta trenca la seva sequera golejadora al mateix estadi Santiago Bernabéu, on va aconseguir l'últim gol

El migcampista del Barça ha estat vint mesos sense fer un gol. L'últim l'havia fet a l'estadi del gran rival, el Reial Madrid. El mateix lloc on ha tornat a veure porta

Actualitzat

Andrés Iniesta no feia un gol des del 23 de març del 2014, una sequera a la Lliga de gairebé vint mesos. Casualment, l'última vegada que va marcar abans d'aquest 21 de novembre del 2015 va ser al mateix escenari, el Santiago Bernabéu. Es disputava la jornada 29, i els blaugranes, amb el seu triomf per 3 a 4, van retallar a 1 punt la distància amb un equip blanc que era líder de la lliga. Finalment, però, el títol no va ser per a cap dels dos, sinó per a l'Atlètic de Madrid.

El migcampista de Fuentealbilla havia manifestat el passat dijous que "jugar el clàssic em posa com una moto". El seu gol davant el Reial Madrid en el minut 53, després d'una deixada de taló de Neymar, ha estat una bona mostra del seu estat d'ànim. Iniesta s'ha retrobat amb el gol gràcies a un fort xut des de la frontal que s'ha dirigit com un míssil a l'escaire de la porteria que defensava Keylor Navas.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut