Barça

Andrés Iniesta torna a ser un pilar bàsic del Barça amb Ernesto Valverde

Relegat a un paper menys rellevant en l'última etapa amb Luis Enrique, el migcampista manxec torna a tenir continuïtat en l'equip blaugrana

Actualitzat

Andrés Iniesta és un dels grans beneficiats de l'arribada d'Ernesto Valverde. El manxec ha recuperat, amb el nou tècnic, el protagonisme que havia perdut en les últimes temporades. De fet, és un fix en les alineacions del tècnic basc.

Dels 12 partits que ha disputat fins ara el Barça, en 9 ha sortit de titular. Iniesta compta amb la confiança de Valverde, que no entén -almenys fins ara- que s'hagi de dosificar el capità, que considera que és una de les peces claus de l'equip. Mostra d'això és que el dorsal 8 del Barça ha arribat a encadenar fins a 7 partits de titular

Si és cert que en temporades anteriors les lesions van fer que no pogués tenir continuïtat en l'equip, Luis Enrique va optar també per dosificar-lo. La participació d'Iniesta amb l'equip va arribar al seu punt més baix la temporada passada, que va jugar només 25 dels 59 partits oficials de l'equip -només 15, de titular-, menys, fins i tot, que André Gomes. Les lesions expliquen la dada, però també el fet que Luis Enrique no el feia jugar més de 2 partits seguits de titular. 

Aquesta temporada, la situació ha canviat. Si Iniesta està disponible, juga. Aquesta participació pot haver influït en una resolució satisfactòria de la renovació del capità, que portava temps encallada. Una dada, però, no canvia: Iniesta és un dels canvis habituals del Barça, en els minuts finals.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut