Els quatre jugadors del Barça candidats a la Pilota d'Or
Futbol

Iniesta, Messi, Neymar i Luis Suárez, quatre jugadors del FC Barcelona a la llista de candidats a la Pilota d'Or

La revista "France Football" ha fet pública la llista completa de trenta candidats a guanyar el premi al millor futbolista de l'any, amb la presència d'Andrés Iniesta, Leo Messi, Neymar i Luis Suárez

Actualitzat

Andrés Iniesta, Leo Messi, Neymar Jr i Luis Suárez són els quatre jugadors del FC Barcelona que han aparegut a la llista definitiva de candidats a guanyar la Pilota d'Or del 2016 que ha fet públic la revista "France Football". Des de les 8 del matí, la publicació francesa ha revelat tots els noms, en quatre grups de cinc per ordre alfabètic a la seva web.

Els cinc primers noms revelats per la revista francesa han estat els del jugador del Manchester City Sergio "Kun" Agüero; Pierre-Emerick Aubemayang, del Borussia de Dortmund; Gareth Bale, del Reial Madrid; el porter de la Juventus Gianluigi Buffon i un segon madridista, Cristiano Ronaldo. La segona tanda de cinc l'han integrat Kevin De Bruyne, del Manchester City; els jugadors de l'Atlètic de Madrid Diego Godín i Antoine Griezmann, i els de la Juventus Paulo Dybala i Gonzalo Higuaín. No ha estat fins a l'última tongada del migdia que s'ha revelat el nom d'Iniesta, acompanyat dels de Zlatan Ibrahimovic, del Manchester United; l'atlètic Koke, el madridista Tony Kroos, i Robert Lewandowski, del Bayern de Munic. 

Per la tarda, a banda de Messi, Neymar i Luis Suárez també han estat nominats el porter francès Hugo Lloris (Tottenham), el migcampista croat Luka Modric (Reial Madrid), el mitjapunta francès Riyad Mahrez (Leicester), el davanter alemany Thomas Müller (Bayern de Munic), el porter alemany Manuel Neuer (Bayern), el central portuguès Pepe (Reial Madrid), el migcampista francès Dimitri Payet (West Ham), Paul Pogba (Manchester United), Rui Patricio (Sporting), Sergio Ramos (Reial Madrid), Arturo Vidal (Bayern de Munic) i Jamie Vardy (Leicester)

Aquesta temporada el guanyador del premi tornarà a sortir dels vots dels periodistes. A partir de l'any 2010 els seleccionadors i capitans de les diferents seleccions van participar en la votació com a fruit d'un acord entre la publicació i la FIFA, però la fi d'aquesta associació ha provocat el retorn al format clàssic.

En la present edició s'ha eliminat l'etapa dels tres finalistes i s'ha passat de 23 nominats a 30. El guanyador de l'última edició va ser el jugador del FC Barcelona Leo Messi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut