Imatge d'arxiu d'Iniesta en un clàssic
Imatge d'arxiu d'Iniesta en un clàssic
Barça

Andrés Iniesta no entra a l'onze inicial del FC Barcelona per jugar al Camp Nou contra el Reial Madrid

El retorn d'Andrés Iniesta després de la seva lesió no es produirà, com s'esperava, en l'alineació titular del Barça per enfrontar-se amb el Reial Madrid en el primer clàssic de la temporada

Actualitzat

Luis Enrique Martínez ha decidit deixar a la banqueta, d'entrada, Andrés Iniesta. Tot i que el migcampista ha rebut l'alta de la seva lesió, el tècnic s'ha estimat més reservar-lo. Com a mínim, de bon començament.

Aíxi, el FC Barcelona presentarà el seu onze de gala, amb l'única variació d'André Gomes en el lloc d'Iniesta. La porteria serà per a Marc-André Ter Stegen; a la defensa de quatre hi haurà Sergi Roberto, Gerard Piqué, Javier Mascherano i Jordi Alba; al mig del camp, Ivan Rakitic i Sergio Busquets acompanyaran Gomes, mentre que a la davantera hi haurà el trident: Leo Messi, Luis Suárez i Neymar.

Pel que fa al Reial Madrid, Zinedine Zidane ha optat per Keylor Navas a la porteria; una defensa de quatre amb Carvajal, Sergio Ramos, Varane i Marcelo; un mig del camp de quatre homes, amb Lucas Vázquez, Kovacic, Modric i Isco, i una davantera amb Cristiano Ronaldo i Karim Benzema.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut