Andrés Iniesta
Andrés Iniesta
Barça

Andrés Iniesta espera renovar amb el FC Barcelona per poder-se retirar al club

El migcampista del FC Barcelona acaba contracte al mateix temps que Leo Messi, l'estiu del 2018. Andrés Iniesta espera la trucada del club per començar a negociar la seva renovació.

Actualitzat

Un cop tancada la renovació de Luis Suárez, els següents a la llista del FC Barcelona són Leo Messi i Andrés Iniesta, que acaben contracte l'estiu del 2018. El club ja fa temps que manté contactes amb l'argentí per enllestir aquesta qüestió com més aviat millor, fet que ha deixat el migcampista de Fuentealbilla, fins al moment, en un segon pla. Iniesta espera una trucada per començar les negociacions.

Iniesta, en una entrevista a la "Revista Barça", reconeix que vol seguir vestint la samarreta blaugrana. El manxec afirma que "encara veig molt llunyana la meva retirada, i no sé què faré, però si que m'agradaria que fos al Barça". Preguntat sobre si es retirarà al club blaugrana, la seva resposta és clara: "Esperem que sí!".

El migcampista diu que culminar tota la seva trajectòria professional vestint la mateixa samarreta "és una il·lusió que tinc i que he tingut fa molt de temps. Quan comences tot és nou i mai saps el que pot passar, però a mesura que tot avança i d'una manera tan important sempre tens la il·lusió de retirar-te aquí. Tenia una meta quan vaig arribar, que era triomfar al Barça, i fins que no ho vaig aconseguir no em vaig donar per satisfet".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut