Lliga de Campions

Andrés Iniesta entra a la convocatòria del Barça per jugar contra el Chelsea

El jugador manxec ha superat els problemes físics i ha entrat en els plans d'Ernesto Valverde per a la tornada dels vuitens de final de la Champions

Actualitzat

Andrés Iniesta ha pogut completar amb normalitat la darrera sessió d'entrenament del Barça abans d'enfrontar-se al Chelsea en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League. El manxec ha escurçat els temps per superar la lesió muscular que es va fer durant el matx de Lliga contra l'Atlètic de Madrid i, finalment, està a punt per jugar.

Ernesto Valverde ha ultimat els darrers detalls amb els seus homes abans del decisiu enfrontament contra el conjunt anglès per tal de segellar l'eliminatòria de la màxima competició europea. Després de l'entrenament, el Barça ha fet pública la convocatòria per a l'enfrontament en la que han entrat 18 jugadors:

Ter Stegen, Cillessen, Alba, Piqué, Umtiti, Sergi Roberto, Digne, Vermaelen, Rakitic, Busquets, Iniesta, Paulinho, André Gomes, Dembélé, Alcácer, Messi, Luis Suárez i Aleix Vidal.

Han quedat fora els lesionats Denis Suárez i Nélson Semedo, així com Coutinho, que no pot jugar la Champions, i Yerry Mina, per decisió tècnica.

 

ARXIVAT A:
IniestaValverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut