Iniesta en una imatge d'arxiu jugant amb el Barça. (EFE)
Futbol

Andrés Iniesta: "A la Lliga aquest any els meus números no són bons"

En una entrevista a "El primer toque" d'Onda Cero reconeix que les seves estadístiques no estan sent les habituals però diu que no és amb el que més es fixa

Actualitzat

El jugador del Barça, que a la Lliga encara no s'ha estrenat com a golejador ni com a assistent, no amaga la seva insatisfacció pel seu rendiment, però deixar clar que no juga pensant en les estadístiques. "A la Lliga aquest any els meus números no són bons ni molt menys, però mai he unit el meu joc a l'estadística. Segueixo sent un noi feliç amb el que faig o intent, encara que de vegades no surti com un espera. El que més s'exigeix ​​és un mateix, no cal que ningú em digui res", ha destacat. "Intento no passar de les crítiques, intento analitzar-me a mi mateix, veure el partit que he fet", ha afegit.

Iniesta va deixar clar que encara que l'equip hagi incorporat nous registres amb l'arribada de Luis Enrique, l'esperit del joc segueix sent el mateix de sempre. "A la meva manera de veure no hem perdut la nostra essència, jo sempre entendré el futbol de la mateixa manera", explica. "Quan tens el control del joc, les possibilitats del rival són menors però intentem aprofitar tots els registres i situacions. Arribem a aquest últim tram amb opcions de lluitar amb tot ", destaca el manxec.

Preguntat sobre si amb el nou estil de joc pateix més, Iniesta ha explicat que "la meva percepció no canvia, un s'ha d'adaptar a l'equip. El que faig és entrenar, cuidar i intentar fer-ho bé. La meva manera d'entendre el futbol segueix sent la mateixa", insisteix.

Vol l'estadi més gran possible per la final de la Copa del Rei

Sense entrar en la polèmica de si ha de ser al Santiago Bernabéu o no l'estadi que albergui la final de la Copa del Rei, Iniesta va deixar clar que prefereix un camp amb molta capacitat. "A la final de la Copa del Rei el de menys és l'escenari, encara que tant de bo es un estadi on càpiga molta gent", va comentar.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut