Andrei Kirilenko torna al CSKA als seus 34 anys (Foto: cskabasket.com)
Bàsquet

Andrei Kirilenko torna al CSKA de Moscou després de quedar-se sense fitxa als Sixers

El veterà ala-pivot rus de 34 anys ha firmat un contracte fins a final d'aquesta temporada. "Estic content de tornar a l'equip on vaig jugar als inicis de la meva carrera", ha dit en declaracions publicades a la web del CSKA.

Actualitzat

Andrei Kirilenko torna a ser nou jugador del CSKA de Moscou després que els Sixers de Filadèlfia el van deixar sense fitxa, segons ha informat aquest dimarts el club rus en un comunicat.

El veterà ala-pivot rus de 34 anys torna al club on es va formar i ha firmat un contracte fins al final d'aquesta temporada. "Estic content de tornar a l'equip on vaig jugar als inicis de la meva carrera", ha dit Kirilenko en declaracions publicades a la web del CSKA. "Entenc que ha arribat l'hora de pensar en el final de la meva carrera professional, i quin millor final que vestint els colors del club de la meva vida?" ha afegit.

A principis del mes de gener, Kirilenko va ser suspès pels Sixers per no presentar-se als entrenaments. Kirilenko, que no juga un partit oficial des del 13 de novembre de l'any passat, començarà a entrenar-se amb els seus nous companys amb l'objectiu de posar-se en forma al més aviat possible.

Anar al contingut