Andreas Mikkelsen ha dominat el Ral·li d'Austràlia durant les tres etapes (EFE)
Ral·lis

Andreas Mikkelsen s'imposa en el Ral·li d'Austràlia en el comiat de Volkswagen del Mundial

El pilot noruec s'ha emportat el triomf absolut davant de Sebastien Ogier, mentre Thierry Neuville ha acabat tercer i ha sumat els punts necessaris per proclamar-se subcampió del món

Actualitzat

Sébastien Ogier ja se'n pot anar de vacances amb la feina feta. El pilot francès de Volkswagen ha revalidat el títol del Mundial de ral·lis tot i que no ha pogut tancar la temporada amb un nou èxit en l'última prova. Aquesta matinada s'ha acabat el Ral·li d'Austràlia i el trimof final ha estat per al seu company d'equip Andreas Mikkelsen, que ha donat un emotiu triomf a la marca alemanya en el seu comiat del campionat del món.

El noruec ja tenia dos segons d'avantatge en començar l'última jornada, però una errada d'Ogier al tram número 20 li ha fet perdre gairebé 20 segons que han decidit el ral·li. El subcampionat mundial l'ha aconseguit el belga Thierry Neuville, que ha sumat els punts necessaris després d'acabar tercer a 1 minut i 12 segons del guanyador.

Per la seva banda, la parella formada pel càntabre Dani Sordo i el pilot català Marc Martí ha acabat en cinquena posició, 1:28.3 de Mikkelsen, la mateixa plaça que han ocupat en la classificació definitiva del campionat del món de l'especialitat.

Classificació final del Ral·li d'Austràlia:

1. Andreas Mikkelsen    2:46:05.7                     
2. Sebastien Ogier        2:46:20.6  +14.9
3.  Thierry Neuville        2:47:18.3  +1:12.6
4. Hayden Paddon        2:47:32.    +1:26.7
5. Dani Sordo                2:47:34.0  +1:28.3

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut