Andreas Mikkelsen, durant la primera etapa del Ral·li d'Austràlia (EFE)
Ral·lis

Andreas Mikkelsen lidera el Ral·li d'Austràlia després de la primera etapa

El pilot noruec de Volkswagen necessita guanyar l'última prova del Mundial per ser subcampió del món i encapçala la classificació amb 15,4 segons d'avantatge sobre Sébastien Ogier i 22,5 respecte a Thierry Neuville

Actualitzat
El noruec Andreas Mikkelsen (Volkswagen Polo R) lidera el Ral·li d'Austràlia, última prova del Mundial, després de la primera jornada, en què el pilot de Volkswagen s'està jugant el subcampionat mundial amb el belga Thierry Neuville (Hyundai i20).
   
Mikkelsen, que ha de guanyar aquesta última prova del campionat per ser subcampió, lidera la classificació amb 15,4 segons d'avantatge sobre el seu company d'equip i ja campió per quart any consecutiu, el francès Sébastien Ogier, mentre que en tercer lloc hi ha Neuville, el seu rival per a la segona plaça del podi, a 22,5 segons.
   
Dani Sordo, que marxa en setena posició, es va col·locar en el segon lloc després de la primera especial, però una badada va fer que arribés tard al control del quart tram, fet que li va comportar una penalització de 20 segons que el va relegar a la setena plaça.
   
La segona jornada de dissabte és la més llarga i torna a la mateixa zona, a l'interior de Nambucca Heads. El punt culminant seran les dues passades pels 50,80 quilòmetres del tram de Nambucca, i les set especials sumaran 135,19 quilòmetres.

Classificació després de la primera jornada:
1. A. Mikkelsen / A. Jager (Volkswagen Polo R WRC) 57: 16.7
2. S. Ogier / J. Ingrassia (Volkswagen Polo R WRC) +15.4
3. T. Neuville / N. Gilsoul (Hyundai New Generation i20 WRC) +22.5
4. H. Paddon / J. Kennard (Hyundai New Generation i20 WRC) +23.7
5. M. Østberg / O. Floene (Ford Fiesta RS WRC) +38.8
6. E. Camilli / B. Veillas (Ford Fiesta RS WRC) +46.6
7. D. Sordo / M. Martí (Hyundai New Generation i20 WRC) +50.2
8. O. Tanak / R. Molder (Ford Fiesta RS WRC) +1: 30.6
9. E. Lappi / J. Ferm (Skoda Fabia R5) +2: 20.3
10. L. Bertelli / S. Scattolin (Ford Fiesta RS WRC) +2: 24.7 
Anar al contingut