Andrea Iannone, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Andrea Iannone, en una imatge d'arxiu (Reuters)
MotoGP

Andrea Iannone, el pilot més ràpid del primer dia d'entrenaments del Gran Premi d'Holanda

El pilot de Ducati ha marcat el millor temps en les dues sessions d'entrenaments d'aquest divendres al circuit d'Assen

Actualitzat

L'italià Andrea Iannone ha tancat el primer dia d'entrenaments del Gran Premi d'Holanda com el pilot mès ràpid de la categoria de MotoGP. El pilot de Ducati ha demostrat la seva velocitat dominant les dues tandes d'aquest divendres, tot i que només ha superat Valentino Rossi (Yamaha) en quatre mil·lèsimes.

Durant bona part del segon entrenament lliure, qui ha marcat la pauta ha estat el català Marc Márquez (Honda), davant dels problemes dels pilots de Yamaha, Rossi i Jorge Lorenzo, per seguir el seu ritme. A pocs minuts del final, però, Lorenzo ha millorat el seu temps i Iannone i Rossi han començat a disputar-se el liderat. Finalment, el "Tro de Cervera" ha acabat tercer, al davant de Maverick Viñales (Suzuki) i Lorenzo.

Aleix Espargaró (Suzuki) ha tancat aquest divendres en la vuitena posició, i ha superat el seu germà Pol (Yamaha). Dani Pedrosa (Honda) ha acabat en l'onzè lloc, i "Tito" Rabat (Honda) ha caigut fins al lloc 21.

Sessió accidentada en Moto 2

El suís Thomas Luthi (Kalex) ha doblegat el japonès Takaaki Nakagami (Kalex) al final de l'accidentada segona tanda d'entrenaments del circuit d'Assen. El líder del Mundial, el barceloní Àlex Rins (Kalex), ha caigut, tot i que ha pogut tornar a la pista quan els mecànics han reparat la moto. No ha tingut tanta sort Àlex Márquez (Kalex), que, tot i això, ha marcat el quart millor temps, al darrere de Sam Lowes (Kalex). El mateix Nakagami també ha anat per terra. Axel Pons (Kalex) ha ocupat el lloc 21; Xavier Vierge (Tech 3), el 24; Edgar Pons (Kalex), el 25, i Isaac Viñales (Tech3), el 27.

Canet, en l'últim sospir

Arón Canet (Estrella Galicia 0'0 Honda) ha marcat el millor temps en la categoria de Moto3 en la seva última volta de la segona sessió, i ha superat d'aquesta manera la caiguda de la primera sessió. El segon millor registre ha estat el de Nicolo Antonelli (KTM) i el tercer, el de Nicolo Buelga (KTM).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut