Marc Márquez, protegint-se de la pluja al circuit de Motegi (EFE)
Motor

Andrea Dovizioso planta cara a Marc Márquez en els entrenaments del Gran Premi del Japó

El pilot de Ducati, principal perseguidor de Márquez a la classificació general, ha estat més ràpid que ell a Motegi

Actualitzat

El Gran Premi del Japó va servir a Marc Márquez per proclamar-se l'any passat campió del món de MotoGP. En aquesta edició, la cursa de Motegi no serà segurament tan determinant, però sí que pot marcar el desenllaç de la temporada, amb un Márquez decidit a continuar eixamplant diferències i un Andrea Dovizioso que no afluixa. Almenys, això és el que s'ha vist en una primera jornada marcada per la pluja.

Si en la primera sessió d'entrenaments Marc Márquez (Honda) ha estat qui ha marcat el millor temps, a la represa Dovizioso ha recollit el guant i ha fet rodar la seva Ducati més ràpid. Darrere els dos aspirants, gran actuació d'Aleix Espargaró, que ha marcat el segon millor temps de la primera sessió i el tercer de la segona.

En canvi, les Yamaha no han respost al desafiament de Márquez. Maverick Viñales, tercer classificat a la general i encara amb opcions al títol, només ha pogut establir l'onzè millor crono i Valentino Rossi, el dotzè.

Joan Mir, discret

A Moto3 sí que hi pot haver campió mundial aquesta cap de setmana: Joan Mir. El pilot mallorquí, però, s'ha mostrat discret en les primeres sessions d'entrenaments, amb el dissetè millor temps de la categoria. Una categoria dominada pels pilots italians Nicolò Bulega, Andrea Migno i Romano Fenati, l'únic que pot retardar o evitar la proclamació de Mir. El valencià Arón Canet ha marcat el quart millor temps.

Luthi-Márquez, a Moto2

Els germans Márquez sembla que arriben en forma a Motegi, ja que també Àlex ha completat una bona sessió d'entrenament i ha marcat el millor temps en primera mànega de Moto2, superant el suís Thomas Luthi. A la segona tanda, els llocs s'han invertit i el més ràpid ha estat el pilot suís, que ha acabat protagonitzant una caiguda, seguit del cerverí. Franco Morbidelli, vigent líder del Mundial, ha marcat el quart millor temps en aquesta segona sessió. 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut