MotoGP

Lorenzo atribueix la seva caiguda a un problema tècnic i esperarà a dissabte per decidir si disputa el GP de Tailàndia

El pilot mallorquí de Ducati, que té el vistiplau mèdic per córrer, s'esperarà a dissabte per prendre una decisió definitiva després d'una accidentada segona sessió de lliures dominada per Andrea Dovizioso

Actualitzat

Andrea Dovizioso ha establert el millor temps en la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Tailàndia, una sessió marcada per la caiguda de Jorge Lorenzo. El pilot mallorquí, que havia rebut el vistiplau mèdic per participar en la prova després d'accidentar-se en l'anterior cursa, ha perdut el control de la seva Ducati en un revolt i ha protagonitzat una espectacular caiguda. El pilot mallorquí ha estat evacuat en llitera i, després de passar proves mèdiques, ha estat declarat apte per córrer.

Després de passar un exhaustiu reconeixement mèdic en un hospital, el pilot de Ducati ha donat més detalls de la seva aparatosa caiguda durant la segona sessió d'entrenaments lliures i l'ha atribuït a un problema mecànic a la seva moto.

"No puc donar més detalls sobre això. Ha estat un problema mecànic. No ha estat culpa meva per inclinar més o pel fre del darrere ni res per l'estil. Si ja era difícil córrer com estava aquest matí, ara la situació ha empitjorat bastant més, però no em vull precipitar fins que passi la nit i vegi com em trobo a l'aixecar-me", ha explicat.

Darrere Dovizioso s'ha classificat a la llista de temps Maverick Viñales, que ja havia sigut el més ràpid en la primera sessió, i confirma així la millora de les Yamaha. Marc Márquez, vigent líder de la categoria, ha marcat el quart millor crono darrere Cal Crutchlow i a 90 centèsimes de Dovizioso.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut