Andrea Dovizioso, sortint dels boxes al circuit de Sepang (EFE)
Motor

Andrea Dovizioso és el més ràpid en els dos primers entrenaments del Gran Premi de Malàisia

El pilot italià de Ducati ha superat tothom tant en la primera tanda com en la segona, que s'ha corregut sobre mullat. Li ha tret tres dècimes a Marc Márquez, a qui vol destronar del liderat de MotoGP a falta de dues curses

Actualitzat

Andrea Dovizioso ha avisat Marc Márquez que té intenció d'aprofitar fins al final les seves opcions de ser campió del món de MotoGP. El pilot italià de Ducati ha marcat el millor temps a la primera sessió d'entrenaments lliures al circuit de Sepang, mentre que el cerverí ha marcat el cinquè millor crono. Entre els dos aspirants s'han classificat Álvaro Bautista, Johann Zarco i Maverick Viñales.

Quan falten dues curses per acabar el Mundial, Márquez avantatja en 33 punts Dovizioso a la classificació general. Amb un segon lloc a la cursa, el pilot català d'Honda en tindria prou per reeditar el títol.

Sobre mullat també mana Dovi

La segona sessió d'entrenament ha estat més lenta, ja que s'ha corregut sobre una pista mullada. Però també en aquestes condicions ha estat més ràpid Dovisioso, seguit en aquesta ocasió de Marc Márquez -mig segon més lent que l'italià- Jorge Lorenzo i Maverick Viñales. Johann Zarco, un dels mès r'pids en l'anterior tanda, ha patit una caiguda. 

 

Anar al contingut