Andrea Barzagli, en una imatge d'arxiu (Reuters)
futbol

Andrea Barzagli, central de la Juventus, és dubte per a la final de Champions contra el Barça

Segons ha comunicat la Juventus, l'internacional italià podria quedar fora de la final de la Lliga de Campions després de lesionar-se durant el partit contra el Nàpols

Xavi VegasActualitzat

Andrea Barzagli va ser substituït durant la mitja part de la final de la Copa d'Itàlia davant el Nàpols per un problema muscular. Tot feia indicar que el jugador podria jugar la final de la Champions però una ressonància magnètica ha revelat una lesió de grau 1 en el recte femoral de la cama dreta. El defensor iniciarà immediatament el tractament i la seva progressió serà monitoritzada diàriament per tal que estigui disponible per a la final de la Champions League, el 6 de juny a Berlín, encara que rumors afirmen que podria no arribar a la cita europea.

Al jugador italià, que va quedar campió del món al 2006, no se li coneixen lesions anteriors en la zona afectada. El pronòstic per aquest tipus de lesions és, en general, d'entre una i tres setmanes per a una recuperació completa. Amb la final de la Champions a 12 dies vista, el 6 de juny, perilla el possible onze inicial de Massimiliano Allegri.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut