André Greipel, ciclista alemany de l'equip Lotto Soudal (Reuters)
Ciclisme

André Greipel lidera el Tour Down Under d'Austràlia després d'imposar-se en la primera etapa

El ciclista alemany supera els seus rivals en els metres finals. Caleb Ewan és segon i Peter Sagan, quart

Manel PriegoActualitzat

El velocista alemany André Greipel s'ha emportat la victòria en la primera etapa de la competició australiana Tour Down Under. El primer tram era un recorregut de 145 quilòmetres que travessava les ciutats de PortAdelayde i Lindoch.

El ciclista de l'equip Lotto Soudal va superar un dels favorits per guanyar el Tour, l'eslovac Peter Sagan, triple campió mundial, que no va poder superar la quarta posició.

L'alemany va protagonitzar un apassionant duel amb Caleb Ewan en la recta final de la cursa, tot i que finalment li va treure quatre segons al seu competidor, i va acabar amb un temps final de 3 hores, 50 minuts i 11 segons.

Greipel vestirà el maillot taronja de líder en la segona etapa, que tindrà una distància de 148 quilòmetres i recorrerà les ciutats d'Unley i Stirling.