André Gomes amb la samarreta del Barça al costat de Josep Maria Bartomeu
Barça

André Gomes passa la revisió mèdica i serà presentat com a nou jugador del Barça per Esport3

L'últim fitxatge del Barça, després d'haver completat les proves mèdiques i de firmar el contracte per a les pròximes 5 temporades, serà presentat a la una del migdia, en directe per Esport3

Actualitzat

El migcampista va arribar ahir a la tarda a Barcelona i ja es va fer les primeres fotografies davant de l'escut, abans de la presentació oficial d'aquest dimecres en directe per Esport3 i la web d'Esport3 (13h). Gomes, campió d'Europa amb la selecció de Portugal, ve del València, on ha jugat les dues últimes temporades, la primera en qualitat de cedit pel Benfica.

El portuguès ha passat al matí la corresponent revisió mèdica i després ha firmat un contracte amb el Barça per a les pròximes cinc temporades i el cost de l'operació ha estat de 35 milions d'euros fixos, però poden ser 20 més en funció del seu rendiment i els títols que aconsegueixi l'equip. La clàusula de rescissió és de 100 milions d'euros.

Gomes, campió d'Europa amb la selecció de Portugal, arriba al Barça procedent del València, on ha jugat les dues últimes temporades, la primera en qualitat de cedit pel Benfica.  

Segueix aquí la roda de premsa de presentació en directe:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut