Barça

Andoni Zubizarreta serà presentat avui com a nou director esportiu del Barça

Andoni Zubizarreta serà presentat avui com a nou director esportiu del Barça. L'acte començarà a partir de la una del migdia a la sala de premsa del Camp Nou i l'exporter del Dream Team estarà acompanyat pel vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu. Zubi, que relleva en el càrrec Txiki Begiristain, ja es va estrenar aquest dijous, quan va fer el primer desplaçament amb la plantilla en el primer partit de pretemporada de l'equip de Guardiola a Oslo contra el Valerenga. Els blaugranes es van imposar per 2-4 amb gols de Víctor Sánchez, Maxwell, Benja i Keita, i en què Guardiola va fer debutar el brasiler Adriano.

Actualitzat
Andoni Zubizarreta serà presentat avui a la una del migdia com a nou director esportiu del FC Barcelona i estarà acompanyat pel vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, així com també per bona part del seu nou equip de treball, entre ells el nou secretari tècnic professional, Narcís Julià, que dependrà directament d'ell en l'organigrama; el responsable de la secretaria tècnica, Albert Valentín, i el nou director tècnic formatiu, Guillermo Amor.

Zubizarreta, a part d'explicar la durada definitiva del seu contracte -s'ha passat de tres anys a un més dos d'opcionals- i les funcions dels homes que configuraran el seu equip de treball, haurà de plantar cara a una roda de premsa certament complicada, ja que tindrà en les seves mans la primera "patata calenta" per haver d'explicar l'estat de les negociacions amb Cesc Fàbregas.

L'exporter basc del Dream Team ja es va estrenar en el desplaçament que el primer equip va fer a Oslo per disputar l'amistós contra el Valerenga i arriba al club blaugrana amb el vistiplau total de Pep Guardiola, ja que tots mantenen una bona amistat des dels seus temps de futbolistes. El club buscava un home que pogués tenir contacte diari amb el tècnic blaugrana i que mantingués el bon "feeling" que va tenir Guardiola amb Txiki Begiristain durant els dos anys que el de Santpedor va coincidir amb l'antic secretari tècnic.
Anar al contingut