Ander Mirambell a Calgary (Foto: @AnderSkeleton )
Ander Mirambell a Calgary (Foto: @AnderSkeleton )
Skeleton

Ander Mirambell guanya dues proves de la Copa Amèrica de forma consecutiva

El pilot barceloní ha repetit aquest dilluns la seva gran actuació de diumenge. A més, ha estat el protagonista involuntari del moment curiós a Calgary, en una confusió d'himnes

Actualitzat

La tornada d'Ander Mirambell a la competició ha estat immillorable i ha deixat enrere de forma definitiva la lesió de genoll dret que el va fer passar pel quiròfan el mes de març passat i que l'ha obligat a començar la temporada sis mesos més tard que la resta dels seus competidors.

Mirambell va guanyar diumenge les dues baixades de la primera prova de la Copa Amèrica, disputada a Calgary, i al mateix escenari, aquest dilluns, ha repetit la seva actuació i ha estat el més ràpid també en els dos descensos. Un impressionant 4 de 4.

L'anècdota, que ell mateix ha difós amb humor a les xarxes socials, ha passat durant la cerimònia del podi de la primera de les dues curses, quan l'organització s'ha confòs d'himne espanyol i ha sonat, una vegada més, l'Himne de Riego de la República Espanyola. A la segona cerimonia si ha sonat la versió correcta de la peça musical.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut