El pilot català de skeleton Ander Mirambell. (Foto: FEDH).
Skeleton

Ander Mirambell es classifica per als Jocs Olímpics d'hivern de Sotxi a falta d'una prova

El pilot català de skeleton, Ander Mirambell, ha aconseguit la classificació per als Jocs Olímpics d'hivern, que es faran a Sotxi a partir del proper dia 7. Mirambell ha aconseguit la classificació quan falta una prova de la Copa del Món, que s'ha de fer el cap de setmana que ve a Igls, Àustria.

Actualitzat

El pilot català de skeleton Ander Mirambell ha aconseguit la classificació per als Jocs Olímpics d'hivern, que es faran a Sotxi a partir del proper dia 7. Mirambell ha aconseguit la classificació quan falta una prova de la Copa del Món, que s'ha de fer el cap de setmana que ve a Igls, Àustria.

Ander Mirambell ha obtingut el bitllet per als Jocs Olímpics de Sotxi 2014 abans que es disputi l'última prova classificatòria. Després de les dues competicions de la Copa del Món a Saint Moritz (Suïssa), en les quals ha assolit la setzena i dissetena plaça, i després dels resultats a la Copa Intercontinental de Park City (Estats Units), el barceloní ha aconseguit la seva segona participació olímpica. Mirambell, de 30 anys, intentarà millorar a Sotxi la vint-i-quatrena posició aconseguida a Vancouver 2010.

Anar al contingut