Skeleton

Ander Mirambell entra per primera vegada entre els 20 millors en una prova de la Copa del Món

Ander Mirambell ha aconseguit el seu millor resultat en la Copa del Món de "skeleton" en l'última competició oficial de la temporada abans del seu debut en els Jocs Olímpics de Vancouver 2010. En la seva pista talismà, l'austríaca d'Igls, on va començar la seva trajectòria en aquest esport fa quatre anys, Mirambell ha pogut classificar-se per primera vegada per disputar la segona mànega de la competició, on només accedeixen els 20 millors temps. El pilot barceloní ha acabat la prova en el vint-i-unè lloc amb el mateix temps que el nord-americà Zack Lund, que en la suma global l'ha superat per només 3 centèsimes, i ha aconseguit la quinzena plaça en el Campionat d'Europa.

Actualitzat
Malgrat disposar del seu trineu de fa tres temporades, Ander Mirambell ha pogut aconseguir els seus millors registres en aquest circuit. La gran sortida feta en la primera mànega, on ha assolit la dotzena millor posició, ha estat clau per començar a negociar les primeres corbes del traçat, en les quals no ha comès grans errors. En la segona mànega, Mirambell ha pogut rebaixar fins i tot el seu registre en 19 centèsimes i la seva velocitat punta fins als 119,7 quilòmetres per hora, però no han estat suficients com per escalar alguna plaça més en la classificació general.

Després de la disputa de les tres últimes cites de la Copa del Món, Mirambell tornarà diumenge a Barcelona per gaudir d'una setmana de descans, l'última abans de la seva participació en els Jocs Olímpics d'hivern de Vancouver. El pilot català viatjarà el pròxim cap de setmana a Whistler, la pista on es disputarà la competició olímpica, per continuar amb la seva preparació.
Anar al contingut