Futbol

Ancelotti recupera els internacionals per preparar el debut a la Lliga i Isco lloa Gareth Bale

Carlo Ancelotti ja té a la seva disposició tots els internacionals, i ha pogut fer el primer entrenament al complet dos dies abans de debutar a la Lliga amb el Betis. Isco, que ha comparegut davant dels mitjans, ha lloat Gareth Bale. El migcampista blanc ha deixat clar que Bale és "un gran jugador" i que, si el fitxen, Ancelotti tindrà problemes per descartar jugadors a l'hora de fer un onze inicial.

Actualitzat

Carlo Ancelotti ja té a la seva disposició tots els internacionals, i ha pogut fer el primer entrenament al complet dos dies abans de debutar a la Lliga amb el Betis. Isco, que ha comparegut davant dels mitjans, ha lloat Gareth Bale. El migcampista blanc ha deixat clar que Bale és "un gran jugador" i que, si el fitxen, Ancelotti tindrà problemes per descartar jugadors a l'hora de fer un onze inicial.

Fins a onze dels catorze futbolistes que van marxar a principis de setmana s'han posat sota les ordres del tècnic italià, que ja perfila el seu primer onze en l'estrena en un partit oficial com a tècnic blanc. Ancelotti ha pogut fer sense problemes el primer entrenament amb la plantilla al complet sobre la gespa del Santiago Bernabéu. Fabio Coentrao i Denis Cheryshev s'han exercitat amb molèsties, juntament amb els altres lesionats, Xabi Alonso, Varane, Jesús, Pepe i Illarramendi. El tècnic italià té fins a vint jugadors a la seva disposició i encara pot fer un altre entrenament per preparar l'enfrontament de diumenge amb el Betis.

Francisco Román Alarcón, "Isco", ha lloat el possible fitxatge de Gareth Bale, del qual ha destacat que és "un gran" jugador i que, si el fitxen, Ancelotti tindrà problemes per fer-li un forat a l'onze titular, perquè haurà de descartar algun altre jugador.

El migcampista andalús té moltes possibilitats de ser titular en el primer partit oficial del Madrid. Isco podria sortir d'inici contra el Betis, tot i que el jugador té clar que "el míster decideix, té l'última paraula, tots estem treballant bé, però el míster decideix".
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut