Futbol

Ancelotti reconeix que el Madrid "no pot jugar pitjor" i Casillas obre la porta de sortida si continua sent suplent

L'inici irregular de temporada del Reial Madrid sembla haver destapat la capsa dels trons. A les crítiques de l'afició i de la premsa s'hi han afegit les de l'entrenador, Carlo Ancelotti, que reconeix que "no es pot jugar pitjor". A més, Casillas ha assenyalat que, en el cas de continuar escalfant banqueta, es planteja marxar del club.

Actualitzat

L'inici irregular de temporada del Reial Madrid sembla haver destapat la capsa dels trons. A les crítiques de l'afició i de la premsa, s'hi han afegit les de l'entrenador, Carlo Ancelotti, que reconeix que "no es pot jugar pitjor". A més, Casillas ha assenyalat que, en el cas de continuar escalfant banqueta, es planteja marxar del club.

L'autocrítica d'Ancelotti

"Puc dir que en els pròxims partits, contra el Màlaga i la Juventus a casa i contra el Barça al Camp Nou, ho farem millor. De fet, no es pot jugar pitjor que davant el Llevant i l'Elx", ha explicat el tècnic blanc en una entrevista publicada al diari italià "Corriere Della Sera". Ancelotti assenyala que des de la seva arribada al Reial Madrid ha intentat canviar el joc, però que necessita temps.
 
D'altra banda, l'entrenador italià rebutja les crítiques relacionades amb el fet que el seu fill sigui el preparador físic o que s'hagi contractat com a nutricionista el xicot de la seva filla.
 
Casillas juga o marxa

Iker Casillas, capità del Reial Madrid, va descartar inicialment anar-se'n del club després de comprovar que amb l'arribada d'Ancelotti mantindria el paper de suplent que va prendre amb Mourinho, però ha canviat d'opinió i ara assegura que "si d'aquí tres mesos" es manté la seva situació, "pensaria" a marxar de l'equip de tota la seva vida.

En un acte al club esportiu de Boadilla del Monte, Casillas ha enviat un missatge a Mourinho: "Estic convençut que algun dia ens tornarem a trobar i prendrem una Coca-cola en una taula".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut