Futbol

Ancelotti no s'escuda en les baixes i diu que els jugadors estan "motivadíssims"

"Les lesions no canvien el que hem de fer al camp", comenta el tècnic italià abans de rebre l'Atlètic de Madrid en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions

Actualitzat

Carlo Ancelotti no s'escuda en les baixes de jugadors importants un dia abans del partit de tornada de la Champions davant l'Atlètic de Madrid. "Les lesions no canvien el que hem de fer al camp. I els disponibles estan motivadíssims. Tenim una gran oportunitat al davant i la volem aprofitar", ha dit. "Estem preparats per a tot, fins i tot per als penals", ha reblat.  

Una de les premisses d'Ancelotti és no caure en la precipitació després del 0-0 de l'anada. "No hem de tenir pressa per marcar. Volem jugar bé i controlar el mig del camp", ha dit. 

El tècnic italià ha insistit que no canviarà l'esquema habitual que fa servir i no ha volgut donar pistes sobre quins jugadors entraran a l'onze inicial per cobrir les baixes de Modric, Bale i Benzema. "No us donaré l'alineació: encara he de parlar-ho amb els jugadors", ha dit. Això sí, ha lloat la feina de jugadors com Isco o Chicharito Hernández, que tenen opcions de jugar com a titulars.   

Ancelotti ha respost al metge de la federació croata, que el va responsabilitzar de la lesió de Modric: "Sembla que vingui d'un altre planeta", ha dit. "També hauria pogut descansar amb la seva selecció". 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut