Futbol

Ancelotti no sabrà fins l'últim moment si podrà alinear Diego López i Xabi Alonso contra l'Espanyol

Carlo Ancelotti encara no sap qui serà el seu porter titular davant l'Espanyol. L'estat físic de Diego López, afectat per un virus estomacal, no l'ha deixat entrenar-se amb normalitat. Xabi Alonso, amb una perforació del timpà esquerre, és un altre dels dubtes del tècnic italià cara a l'alineació de demà.

Actualitzat

Carlo Ancelotti encara no sap qui serà el seu porter titular davant l'Espanyol. L'estat físic de Diego López, afectat per un virus estomacal, no l'ha deixat entrenar-se amb normalitat i l'equip està pendent de la seva evolució. Xabi Alonso, amb una perforació del timpà esquerre, és un altre dels dubtes del tècnic italià cara a l'alineació de demà. El migcampista, que acaba de renovar per dues temporades, viatja amb l'equip però fins l'últim moment no es decidirà si pot jugar o no.

Per Ancelotti, "aquesta temporada no hem tingut moltes oportunitats de retallar punts a Barcelona i Atlètic de Madrid. Demà la tenim i hem de fer-ho bé, tenint en compte que l'Espanyol és un equip molt perillós a casa seva". El tècnic madridista no s'ha mullat a l'hora d'escollir un guanyador per l'enfrontament entre els dos primers classificats de la lliga. "No prefereixo un guanyador. Haurem de competir contra els dos, que són equips molt forts".

Angel Di Maria podria tornar a ser titular després que el Reial Madrid no apreciès res obscè en el seu gest quan va ser substituït en l'últim partit de lliga, contra el Celta al Bernabéu, duent-se una ma als genitals. Ancelotti el va reservar dimecres en el partit de Copa davant Osasuna, però després de la decisió del club ara no hi ha cap motiu per no fer-lo jugar "perque la seva condició física és bona i mentalment està content. I perque no va jugar el dimecres i està fresc".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut