Lliga de Campions

Ancelotti: "La presència de Lewandowski ens ajudarà i ens dona més confiança"

El tècnic italià del Bayern de Munic admet que la recuperació del davanter polonès els dona més confiança per poder remuntar l'1 a 2 advers de l'anada contra el Reial Madrid al Bernabéu

Actualitzat

El Bayern de Munic creu en la remuntada, tot i que ha perdut els últims quatre partits que ha jugat contra el Reial Madrid. La bona notícia per a Carlo Ancelotti, que torna al Bernabéu després de conquerir la "dècima" amb els blancs, és que recupera Robert Lewandowski, que es va perdre l'anada a l'Allianz Arena per lesió.

Amb el seu golejador recuperat, Ancelotti ha admès que el seu equip afronta el duel amb més opcions de remuntar l'1 a 2 advers i que, per fer-ho, hauran de fer un gran partit. "La presència de Lewandowski ens ajudarà. No canviarem l'estratègia del partit perquè intentarem jugar de la mateixa manera que hem jugat tot l'any. Però, clarament, Lewandowski és un jugador que marca molts gols i és important per a nosaltres. Tenir-lo ens dona més confiança", ha explicat.

En contrapartida, l'expulsió de Javi Martínez en el partit d'anada obliga Ancelotti a tornar a canviar la defensa. A més, encara no se sap si Mats Hummels, que va ser baixa a l'anada per una lesió al turmell, i Jérôme Boateng, que no va jugar dissabte contra el Leverkusen per problemes als abductors, podran tornar a l'equip.

Xabi Alonso: "No podem sortir a especular"

El duel d'aquest dimarts al Bernabéu també serà especial per a Xabi Alonso, que torna al que va ser casa seva, i s'ha mostrat confiat de poder capgirar el resultat advers de l'anada. "Venim amb desavantatge, però venim vius. Sabem que el partit per a nosaltres es presenta complicat, necessitem guanyar i marcar com a mínim dos gols, però sabem com fer-ho. Hem d'intentar aturar el Madrid i jugar com ho sabem fer. Hem de ser un equip valent, no podem venir aquí a especular perquè, quan especules, el Madrid és letal i no perdona", ha assegurat el migcampista basc.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut